Absoluuttinen Nollapiste > Muut
"Absoluuttisen Nollapisteen syytä on se, että sanon 'mie'. Vanhempanikin sanovat, mutta en minä sitä niiltä myönnä oppineeni."

Kirjoituskilpailu
Minä ja Nollapiste

Kirjoituskilpailu "Minä ja Nollapiste" alkoi 12.7.2004 ja päättyi 13.8.2004. Kilpailuun osallistuvia pyydettiin kertomaan Absoluuttinen Nollapiste -suhteestaan ja mitä Absoluuttinen Nollapiste heille merkitsee.

Tehtävänannon mukaisia vastauksia tuli määräaikaan mennessä 106. Julkaisemme niistä ohessa 33, viidelle sivulle jaoteltuna. Kirjoitukset eivät ole missään erityisessä järjestyksessä.

"Tervehdin renkipaitaa sellaisen kadulla nähdessäni ja ilahdun, jos radiosta sattuu kuulumaan Nollapisteen tuotantoa. Ja kaiken tämän keskellä olen kuitenkin onnistunut säilyttämään järkeni - -"

Kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia, sivu 1
Kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia, sivu 2
Kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia, sivu 3
Kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia, sivu 4
Kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia, sivu 5

Vastanneiden kesken arvottin pääpalkinto (kaikki Absoluuttisen Nollapisteen singlet, Ei ilmestynyt -EP ja Sortovuodet 1994 - 2004 -kokoelma) ja neljä Sortovuodet 1994 - 2004 -kokoelmaa. Pääpalkinnon voitti Reetta Hekkanen ja muut levypalkinnot menivät Perttu Penttiselle, Ville Mäki-Tuurille, Juho Äijölle sekä Elina Kukkoselle.

Kiitos kaikille kirjoituskilpailuun osallistuneille!


Päivitetty 5.11.2004
Sivuston ylläpitäjät