Absoluuttinen Nollapiste
Bändi | Keikat | Levyt | Videot | Kuvat
Renki-puoti | Muut | Keskustelualue | Sivusto

Sivusto

Hakulomakkeet, sivukartta ja usein esitetyt kysymykset

Kaikki sivustoon kuuluvat sivut on merkitty sivukarttaan lukuunottamatta keskustelualueen ja Nollalista-arkiston yksittäisiä viestejä.

Freefind-haku (sanat voi katkaista *-merkillä)
Google-haku koko sivustolta (kokonaisia sanoja, ks. Googlen hakuohjeet)

Keskustelualueella on lisäksi oma tarkempi hakulomake.

Valmiita vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin:

Ylläpitäjät ja yhteystiedot

Tätä Absoluuttinen Nollapiste -sivustoa (yhtyeen "kotisivut") ylläpitää Juhani Anttila yhteistyössä yhtyeen kanssa.

Sivuston rakensivat aikanaan yhdessä Juhani Anttila ja Matti Aitomaa. Matkan varrella ylläpitohommissa ovat olleet myös Miia Kivilä, Antti Eikonsalo ja Tuomas Peltonen. (Lisää sivuston historiasta ja sen tekijöistä.) Keskustelualueen päätoimittaja on Tuomas Peltonen ja sen teknisestä toteutuksesta vastaa Tuomas Jormola.

Absoluuttisen Nollapisteen Facebook-sivua päivittävät Aake Otsala, Tomi Krutsin, Tommi Liimatta ja Juhani Anttila. Tommi Liimatalla on myös oma julkinen Facebook-sivunsa. Absoluuttisen Nollapisteen satunnaisia Twitter-päivityksiä kirjoittaa toistaiseksi vain Juhani. Tomi Krutsin on huolehtinut MySpace-sivusta. Omaa Instagram-tiliä yhtyeellä ei ole.

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu muutamassa päivässä, viesti on jäänyt huomaamatta ja se kannattaa lähettää uudestaan.

Sivusto ja sen kehitys

Sivustoa on ryhdytty muokkaamaan yhä paremmin sekä entistä pienempiin että suurempiin selainikkunoihin mukautuvaksi (eli "responsiiviseksi") syksyllä 2014. Palaute oudon tai hölmön näköisiksi jääneistä sivuista otetaan ilolla vastaan.

Sivuston kehitys ei pääty koskaan, vaikka välillä olisi seesteisempää. Suomen parhaan bändisivuston maine velvoittaa.

"Nollapiste on muutenkin sikäli omalaatuinen bändi, että se kertoo koko ajan tarinaa itsestään sarjakuvien ja studiopäiväkirjojen muodossa ja on dokumentoinut myös musiikillisen kehityksensä Diu Dau tapes -kaseteille, joita fanitan armotta. - - En tiedä yhtään toista bändiä joka dokumentoisi tekemisensä näin laajasti, sekä faktan että fiktion keinoin." — Nimimerkki Dyro Planetaario-blogissaan

Sivuston osoite ja linkittäminen

Sivuston osoite on http://absoluuttinennollapiste.fi – osoitteen alkuun ei tarvita www-merkkijonoa.

Muuallekin kuin etusivulle saa linkittää. Se on jopa suotavaa: linkitä, älä kopioi. Sivusto sisältää runsaasti ankkureita, joiden avulla linkin voi osoittaa muuallekin kuin sivun alkuun. Kuvien upottamisesta muille sivuille (ns. hotlinking) emme myöskään pidä.

Sivuston osoite oli maaliskuusta 2000 syyskuuhun 2005 saakka http://www.karppanen.com/an/ , ja sen rinnalla oli käytössä myös osoite http://www.karppanen.com/absoluuttinennollapiste/ . Linkit, jotka osoittavat tällä tavoin alkaviin osoitteisiin eivät valitettavasti ohjaudu enää näille nykyisille sivuille.

Tekijänoikeudet ©

Kaikki tekstit, kuvat ja äänet on julkaistu tekijöiden luvalla.

Sivustoon kuuluvan materiaalin tekijänoikeudet jakaantuvat Jaska Järvilehdon, Juhani Anttilan, Matti Aitomaan, Miia Kivilän, Antti Eikonsalon, Teemu Elon; Tommi Liimatan ja muiden Absoluuttisen Nollapisteen jäsenten; valokuvien ottajien sekä levyarvosteluiden, levyjen saatteiden ja keikkakommenttien kirjoittajien; Absoluuttisen Nollapisteen levyjen kustantajien ja muiden sisältöä toimittaneiden kesken.

Jos haluat käyttää sivustoon kuuluvaa materiaalia muuhun kuin yksityiseen käyttöön, ota yhteys ylläpitäjiin. Se on yksinkertaisin tapa saada tekijöiden lupa.


Päivitetty 14.2.2017
Sivuston ylläpitäjät