Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 2.2.2006

Mahlanjuoksuttajaa kuunneltuani asetin keikallenne järjettömiä odotuksia. Mutta tepä tulittekin ja ylititte nekin! Sanokoot kyynikot mitä tykkäävät, mutta olen oikeassa (objektiivinen mielipide), kun sanon että keikkanne Jyväskylän Lutakossa 2.12.2005 oli parasta ikinä. Teistä innostuu samalla tavalla kuin oikein hyvästä kirjallisuudesta - toimivista osasista syntyy sommiteltu kokonaisuus. Tuli sellainen olo että "jalkoihin sattuu ja nukkumaan pitäis päästä, mutta mitä helvettiä, tuntuu niin hyvältä että jatkukoon keikka vaikka loppuyön". Ei sitten jatkunut. Kuitenkaan. Hö.

Olen ollut sen verran onnesta sekaisin nämä seuranneet 11 päivää, etten ole osannut edes käydä kehumassa. Nyt kuitenkin siis. Kiitos ja olkaa hyvät. Tehkää lisää nannaa, ja tulkaa uudestaan Jyväskylään (kylläkyllä, käyn pyytämässä järjestäjiltä).

Kiitos meidänkin puolesta.

Oli mulla kysymyskin, ei mikään kauhean tärkeä mutta tulipahan mieleen tuossa lueskellessa. Ärsyttääkö koskaan kyselyiden/kommenttien lyriikoitajäljittelevä pikkunäppäryys? Luulisi ettei sitä aina jaksaisi lukea, kun pitää kaivella asiaa sieltä koukeroiden seasta. Minä nyt vaan olen sitä mieltä että runoilu ja keskustelu ovat kaksi erillistä asiaa ja hyvä niin. Mutta ehkä te olette minua kärsivällisempiä.

Ärsyttää vitusti, mutta puremme huulta ja ensimmäiset reaktiot jäävät meidän keskisiksi.

Kiitos kun tuotte elämään nautintoja.

Olethan hellä.


Jokos on Miska Rantasen versio/mielipide Love Recordsin historiasta tullut luettua?

Tommi on lukenut, eikä muuten ole vieläkään antanut sitä Tomille lainaan. Luultavasti lukukokemus olisi seitsentoistiaana ollut raipaisevampi.


Milloin tulee Mahlanjuoksuttaja-T-paitoja nettikauppaan myyntiin? Kun ei keikoille pääse niin haluaisi ostaa netistä näitä paitoja. Ja milloin tulee lisää paitoja nettikauppaan, kun on vain pari myynnissä tällä hetkellä ja nekin XXL-kokoa?

No joo, nythän niitä saa kunnes ne loppuvat taas.


Vau! Ruukunvalajat on kyllä upea elävänä, ja yli 1000 erilaista kasvia sai yleisön unohtamaan maanantai-illan. Mutta miksi Gene Simmons mainittiin?

Tomi löi symbaalitelineensä kumoon ja symbaali katkaisi sähköjohdon. Tämän takia pamahti sulake ja kaikki lavasähkö meni. Tommi joutui paikkaamaan tilanteen lörpöttelyllä. Siitä Genuli.


Moicca! Minua jännittää melkein koko ajan. Onneksi kohta tullee se Tommin uusi sarjakuva. Paketoin sen ja annan itselleni. Voi voi ku jännittää ku hammaslääkärissä.

Mie vihhaan piirtämistä. Onneksi albumi [Ei vaikuta keikkaan] on valmis. Jännitän hammaslääkäriä vaikka saankin Diapamin ennen toimenpidettä.


Kyllähän se on pojat sillä lailla, että yhdistämällä Mahlanjuoksuttaja ja Suljettu, tulisi aivan loistava elokuva tai TV-sarja Carl Mestertonin Metsoloiden tyyliin. Ympäristö noiden kahden levyn välillä ainakin omissa silmissäni (=korvissani?) täsmää ja ihmisetkin omalla tavallaan. Ketkä olisi ne yhdistävät lenkit noissa? Visio on jo päässä. Odotetaanko vielä kolmatta tuohon sarjaan vai joko ilmoitan nimettömänä kullanarvoisen vihjeen Hollywoodiin?

Ilimota vaikka Bollywoodiin. Tomilla on jo tablat ja Aki ottaa sitarin haltuun.


No oliks snyggee pääkaupungissa?

Nuuskat hankitaan länsirajalta.


Tuntuiko helpottavalta saada purkaa Café Tivolia koskevat tunteet? Tai tunteet, jotka koskevat rovaniemeläispoikien halveksuntaa? Mutta eikö Rovaniemen porukan kriittisyys saanut aikaan sellaista tunnetta, että "pakko tehä tosi hyviä piisejä ja harjotella tosi hyviksi", että tekisitte sitten kriittisimpiinkin ihmisiin vaikutuksen?

Emme ole saaneet laajalta rintamalta koteloon. Tarkoitimme keikkapaikan henkilökuntaa.


Olen odottanut keikallene pääsyä kuin marjapurkki odottaa hilloa tai hillo lusikkaa ;-) Mutta että apua - soittaa nyt MAANANTAINA keskellä jouluhäslinkiä 19.12... enhän minä päässyt tulemaan. Anteeksi. Jäi ikävä, tulkaa takaisin!

Et saa anteeksi. Sen kerran ko mekin sinne vaivau'uttaan ni sie olet kämpilä.

Rannalla tässä ruikutan... Ja mukavaa joulunaikaa!

Kiitos silti. Ja hoidapa joulukiireet tänä vuonna ajoissa.


Onnea Tomi ja Tommi nimipäivän (21.12.) johdosta.

Miksi?


Muutaman päivän sulattelun jälkeenkin olen sitä mieltä, että Tavastian keikka oli paljon enemmän kuin keikka ja ansaitsisi ehdottomasti tulla julki jossakin muodossa.

Jos bändi myisi keikkojaan pienimuotoisesti kuten Pearl Jam tai Metallica ja onhan näitä muitakin, niin olen varma, että jokaista keikkataltiointia myytäisiin kohtuullisella hinnoittelulla (mikä voisi olla vaikka n. 10,-/keikka) useita kymmeniä, joskus pariinkin sataan kohoavia määriä. Ydinporukka ostaisi jokaisen keikan. Kyllähän siitä kevyellä organisaatiolla bändi saisi suolarahat. Kannet nettiin, jakelu poltetuilla cd-levyillä. Touhuun lähtisi porukkaa varmaan ihan kiitospalkallakin.

Makelle on niin saatanan vaikea painaa sitä recciä Tomin minidiscistä. Totuuden nimissä: kaikissa paikoissa ei ole pöytätallennuksen mahdollisuutta. Ja rupisten mikkien nauhoituksia ei kuuntele edes bändi edes Jallu-tanhussa.


Soitatteko jossakin vaiheessa keikoilla (kiertue ois kyl hieno) vanhoja kappaleita, siis pelkästään vanhoja (=ei kolmen viimeisimmän levyn)?

Ihan vain sinun takia soitamme kahden ensimmäisen demon biisejä omatekemät Love Records -paidat päällä.

"Imuttelevien vapaamatkustajien takia lakeja uudistetaan." Voi jeesus. Siis, ette voi olla tosissanne. Mahtaapi olla se perimmäinen syy tuo... Suosittelen asiaan tutustumista ja ennen sitä pitämään turvat kiinni koko asiasta.

Ei tässä turpia auota. Sen kun näpytellään menemään. Mitä siekin meille avaudut.


Onko Aake sukua T.T:lle?

Aake on "Headache" Otsala ja T.T. on "DJ Babyfinger" Oksala.


Kiitos tavastian keikasta! Oli helvetin mukavaa ja kaveritkin tykkäsi. Tulen varmasti uudestaan teidän keikoille, sen verran hyvä meno oli. Ja tulihan sieltä se toivomani Eräät tulevat juosten, kiitos!

Kaikki toiveesi eivät välttämättä mene läpi.


Meinasin ostaa teiltä T-paidan, mutta lahjoitinkin sen 20 euroa Animalialle. Hähää!

Minä ostin eilen Telakalta litran kermaa kahdella eurolla. Eläimistä ei ole seksikumppaneiksi. Tai onhan niistä.


Kun aurinko on appelsiini lasin alla, eikä sitä voi koskettaa, niin onko kertoja silloin kuppilassa istumassa ja pöytälasin alta näkyy Jaffa-tabletti? On kyllä hyvä se biisi, sanoituksilta ja muutenkin.

Näin.


Terve. Tämä ei ole kysymys vaan kommentti. Presidenttiehdokas Matti Vanhanen näyttää nuoruutensa kaitafilmeistä koostetussa vaalimainoksessaan ihan siltä, kuin kuuluisi Absoluuttinen Nollapiste -orkesteriin. Tukkamalli vaikuttaa mielikuvaan. Tämä ei vaikuta äänestyskäyttäytymiseeni tai arvostukseeni Absoluuttista Nollapistettä kohtaan.

Miksi vaikuttaisikaan. Tommi osti muuten Mummo-dvd:n. Missä on Maiju Jokinen? Tai kyllähän Tommi sen googletti.


Tässä kiitän tommia kansilehtien singeerauksesta, kiitos kansilehtien singeerauksesta.

Ole hyvä.

Toivoisin myös tänne sivulille biisien sanoituksia, jos semmoinen olisi mahdollista niin mahtavaa.

Sanat ovat kansissa. Nettijulkaisu mahdotonta.

Sitä myös että Toukokuun leikit on tykki biisi.

Aivan.


Millainen julma joukkotuhoase on SYI:ssä esiintyvä holhosinko?

Meillä on sinulle käyttöä.


Onko teidän kaikki fanit Lieksasta?

Ovat. Iloista pesää itä-Suomesta.


No onko siihen mahdollista nyt viimein saada selvyys, että minkäkö verran se Tommi muokkasi sitä Tilatkaa tytöt taksi -biisin sanoitusta, vai muokkasiko ollenkaan? Aina kun se radiossa soi, niin Sipen sanoja kehutaan. Ei se Sipe lestoista osaa niin komiasti kirjoittaa. Tommi se oli.

Ylläp. huom: Tommi vastasi 16.7.2002 mm. "Teksti perustuu Sipen luonnokseen, josta valmiissa sanoituksessa on 4 Sipen sanaa."


Onko keikkoja luvassa Etelä-Suomessa kuluvan kevään aikana?

Meillä onkin Karppasen kanssa kohta vuotuinen palaveri.


Missä määrin Aksel Sunnarborgin hymyssä on Tommi Liimatan omaa elämää? Loistava teos, johon on paikoitellen helppo samaistua.

Prosenttia on vaikea määritellä. Tapauksia on nuijittu tunnistamattomiksi, milloin niitä ei ole tyystin keksitty. Onko omakohtaisuus/mielikuvitus -punnuksilla väliä, jos kuitenkin pidit kirjasta?


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 11.2.2006
Sivuston ylläpitäjät