Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 19.4.2013

Voisitteko kuvata musiikkivideon? Voisin esimerkiksi näytellä siinä. Ei voi olla liikaa pyydetty yhdeltä kuolevaiselta alkeishiukkaskasalta.

TOMMI: Ensinnäkin pitää olla hyvännäköinen ja nännit kuin radion nappulat. Videoissamme saa esiintyä vain kauniita ihmisiä, kuten me.

TOMI: Ja nimenomaan esiintyä, ei näytellä. Ja nimenomaan radion, ei mp3-playerin.


Miten niin "Suljettu-LP ei myynyt pientä painosta loppuun"? Vastahan se tuli, give it some time! Itsekin ostin sen juuri äsken. Hyvä vaan kun riittää, ettei tarvitse kuumotella jos ei satu olemaan rahaa poistoon just kahden viikon sisällä julkaisusta...

TOMMI: Niin, olisihan se kurjaa, jos myöhemmin herännyt aina jäisi ilman lättyä.

TOMI: Elä suutu. Jos painos menee loppuun, aina tulee uusia. Ja jos ei niin onpahan jotain odotettavaa ja kerättävää. Tänä kylläisyyden aikana se on harvinaista.


Tommilla on avara taidemaku. Ensin olimme samaan aikaan Leena Luostarisen taidenäyttelyssä ja sen jälkeen järisyttävässä Searching for Sugar Man -dokkarissa. En kehdannut moikata koska niin tehdään uutisankkureille vahingossa.

Näillä meriiteillä pyydän sinua, Tommi, kuratoimaan minulle elämyksen tai pari.

TOMMI: Sinullahan se tässä avara taidemaku on.

TOMI: T:mi Tommin Kuratoimi.


Yhteisrahoitus - olen messissä! Maksutietoja sivuille vaan niin siirrän rahat vaikka heti.

TOMI: Mie tykkään, että levyjä pitäis myydä sekuntihinnalla ja raitojen mukaan. Että vahvasti kuorrutettu ja prosessoitu ruoka, eikun musiikki olisi halvempaa kuin luomu, perusraaka-aineista koostettu "kerralla purkkiin" -äänite.

TOMMI: Päivä päivältä vankistuu ajatus, että meidän olisi kannattanut syntyä 50-luvulla. Työura olisi tehty levymyynnin kultaisina vuosina ja nyt olisi minullakin vöyräs piilopirtti, jossa kakoa keuhkonkappaleita yltäkylläisyyden rauhassa. Ei olisi lasissa mitään Sisuviinaa eikä sopassa muka koiralle ostettuja jänteitä. En tuntisi pasta-sanaa, kaikki olisi makafryyniä vaan. Huvittelisin vaihtelemalla prenikoitten paikkaa rintamuksessa.


Mielenkiintoinen tuotos... otan seuraavankin vastaan avosylin... kuhan se on valmis ;)

TOMMI: Viimeistelin tuossa hiljattain Lammastarinan loppukohtausta, ja kyllä siinä pulssi vähän kiihtyi.


Tommi, olet levyhyllyssäni Tom Waitsin ja Toolin välissä. Onko liian tiivis fiilis? Nollapiste on ABBAn ja Ace of Basen puristuksessa. Se lienee ihan OK.

TOMMI: Sijoittaisin oman levyni kyllä L:n enkä T:n kohdalle, sinne Liimanarinan ja Little Featin väliin, jonne paikkeille tyylillisesti muutenkin kuulun.

Älä nyt säikähdä, mutta tykkään pitää kirjoja värijärjestyksessä ja värin sisällä korkeusjärjestyksessä. Täten ovat "keskustelemaan" eli vierekkäin päässeet esimerkiksi Rosa Meriläisen Valtio / Reima Kampmanin Et ole yksin, Jyrki Nissisen Yli 10000 koiran koiranäyttely / Christer Kihlmanin Gerdt Bladhin tuho, Nick Kentin Apathy for the Devil / Miten kirjani ovat syntyneet 2, E. W. Wretlindin Miesten siitinelo säännöllisessä ja kivuloisessa tilassa / Timo Hännikäisen Hysterian maa sekä Ääninauhatekniikan käsikirja ja sanasto / Kari Peitsamon Maan alla.


Aake, tuletko vaimokseni?

TOMMI: Kysyjän pitää sitten päästää Aake ulos aina kun me pyydetään.

TOMI: Tai vaihtoehtoisesti meät sisään.


Onko Teikäläisen taivaan "niin niin, joo joo" Kaseva-viittaus?

TOMMI: Mielessä oli lähinnä Lennonin 'Woman'. Mutta Samae "Samase" Koskisen 'Hullu nainen' -biisin säkeistö on mitä puhtainta Kasevaa.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 24.4.2013
Sivuston ylläpitäjät