Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 16.6.2011

Kyseessä on ilmeisesti kaikkien rakastama Tapani: "Kansa ei pelkää, Kansalla ei ole muistia"? Lupaan parantaa.

It was about the Basic Finns.


Tommi, tell me more about STADILIFE!

Sydän normaali, ei pleuranestettä. Asun tasokkaalla alueella, minkä tietää siitä, että lähikirjaston Ääni ja vimma on luettu pehmeäksi.


Mikä tulee olemaan kasetin hinta?

Sulle kympin.

Milloin Tommi sai ensimmäisen kerran pillua?

Huomenna, jos naaras suo.


Huomasin tänään että kalliit merkkivaatteet tuntuvat tosi jännittäviltä päälle, vaikkei niissä ole mitään muuta eroa aiemmin käyttämiini nähden kuin hinta, pieni lätkä rinnassa ja vähän maukkaampi suunnittelu.

Taisit ostaa hyvät housut.

Mutta mitä tarkoittaa koko vuoden kestävä kiertue? Onko se tavallista harvempaan virkattu vai käyttekö kaikkialla sekä keväällä että syksyllä?

Olemme henkisesti valmistautuneet siihen, että soitamme kaikki tämän vuoden keikat tänä vuonna.


Mistä tuon teidän "Tämän aikana ehtii känniin" -dokumentin/elokuvan/Jarmon saa? Onko niitä enää missään vai mitä? Vastakkee.


Valtani viimeisen päivän virvelisoundi on ehkä paras ikinä. Lämmin ja sopivan läsnäoleva, muttei liian hyökkäävä. Miten se on tehty?

Remo Acousticon 14 × 5½ -virvelin päälle levitettiin studiossa Red Hot Chili Peppersin piraatti-T-paita.


Tommille terhveisiä: äijän koko kirjallinen tuotanto on täyttä timanttia (musiikista puhumattakaan), vielä se suurikin yleisö sinut löytää. Sunnaborg oli aivan huikea ja koko ajan vain paranee. Valitettavasti nuori sukupolvi EI LUE. Itte oon 45:nen, suomalaisen kirjallisuuden suuri ystävä ja kovasti harmitellut Tommin saamatta jäänyttä huomiota (ja menestystä). Älä luovuta, mie ainaski lobbaan sinua aina ko on mahollista, kyllä se vielä "nasahtaa". Pärjäile!

Kiitos. Minut hyväksyttiin juuri Suomen Kirjailijaliiton jäseneksi, mikä takaa, että omaiseni saavat kuoltuani liiton huoltorahastosta 700 euron hautausavustuksen.


Saisiko Tommin Uutisvuoto-piisin johonkin kuunneltavaksi? Sen verran hieno esitys on kyseessä.

Omistaakohan biisin tuotantoyhtiö Zodiak Films?


Miksi kahden erivärisen vesivärin yhteensulautuminen paperilla näyttää samalta kuin satelliittikuvassa Siperian Nikol'skn kylän länsipuoleisen joen alahaaran yhdistyminen ympäröivään suoalueeseen ja lopulta mantereen maaperään: toisin sanoen, onko Jumalaa tai siksi kutsuttavaa voimaa olemassa? Asuuko se kaikissa rakenteissa, mikrobin pinnalla, äänessä joka väreilee tietyllä tavalla ilmassa (tämä on kosiskelua muusikonaivoillenne), kahdessa tähtipilvessä, jotka yhdistyvät avaruudessa (kuten kuvassa, joka oli viimeviime Kuukausiliitteessä)? Sulautumisen ja mittakaavan valtavassa voimassa, jota tajuntamme sivuaa vain sekunnin murto-osissa. Ja miten sen voi sivuuttaa rakentamalla uraa ja perhe-elämää. Ja kyllä, minua kiusattiin läpi kouluvuosieni.

Mittakaava on vain tarkasteluetäisyys. Sinulleko kahden elementin liukenema on todistus Jumalasta?


Milloin vilpitön kiinnostus toista ihmistä kohtaan muuttuu epänormaaliksi stalkkaukseksi?


"Dumari (Kotimaisten rokkikirjojen TOP 5:ssä, väkisinkin)" Mitä muuta sinne top viitoseen mahtuu?


Joukossanne ajankohtainen syntymäpäivän tematiikka loihe toivomaan: Minusta on harmi, että ovat kadonneet ne ihmisten huolella lataamat monotoniset soittoäänet, jotka kymmenen vuotta sitten vaivalla jäljittelivät päivän hittejä. Haluaisin ylisimppelinä puhelimeeni oheisen Elvis-kappaleenne tuon kohdan [mp3-liite]. Kun kappaleen viittaus kommunikointiin on peräti transcendentti, tuollaisen soittoäänen avulla sietäisin puhelimien olemassaoloa paremmin. Syntymäpäivääni on paljon aikaa, vaikken ole tullut maailmaan aivan kuusi tuntia ennen vuoden vaihdetta.

P.S. Suosikki kasettimerkkini n. 1983 olivat:

  1. Audio Magnetics (hyvä haju)
  2. Maxell (kesti taskussa)
  3. Agfa ne 60+6 min kasetit (juhlava etiketin koriste + punk-levy saattoi mahtua puolelle)

Tommi: Omat suosikkini n. 1984 olivat Memorex MRXI S, Hitachi D, Super Sonic ja 70-luvun harmaamuovinen Compact Cassette.


Miksi Harakka Bialoipokku on parempi kuin esim. Pahkasilmä kaarnakorva? (kysymys Tommille)

Bialoipokussa on vähemmän ajantappojamia ja enemmän sävellettyä + Tomi Parkkonen.


Näin unta, että olin Tommin kanssa valkeassa huoneessa valkoisilla nahkasohvilla ja hän yritti myydä minulle isoa seinäkelloa, joka käy takaperin, mutta näyttää koko ajan oikeaa aikaa.

A) Mitä tämä tarkoittaa?

Elviksellä oli 7-metrinen valkea sohva. Tommi on eversti Parker, joka kaupittelee Sinulle hupaista turhuutta.

B) Miksi näen tällaisia unia?

Ajattelet Tommia valveessa ja otat Tommin mukaasi uneen.

C) Onko sellaista kelloa olemassa?

Tampereen edesmenneessä Aulabaarissa oli sellainen seinäkello. Juice näki siihen pöydästään.


Mikä on?

Ei tässä mitään. Eikä tämä johdu sinusta.


Moi! Olisi mukavaa jos muuten raikkaat keikkanne voisivat olla hieman pisempiä. Puolikin tuntia lisää riittäisi, mahtuisi monta kovaa hittiä! Ainiin ei tuo ollut kysymys, mutta kysytään nyt sitten että: kuulostaako esittämäni idea mahdottomalta?

Kokoelmakiertueella 2001 raikkaat keikkamme kestivät parhaimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia. Idea ei ole aivan mahdoton. Pistetäänpä korvan taakse.


Onko Renki tuotemerkitty? Voinko ansaita omaisuuden Renki-boksereilla?

Tommi: Yhtenä vuonna Ilosaarirockin mainoksessa esiintyi epäilyttävästi Rengin oloinen hahmo, mutta minkäs me mahdoimme. Näkisitpä kaikki Renki-elokuvamme, jotka kuvattiin juhannusöinä 1992, 1993 ja 1994. No, kyllä sinä vielä näetkin.

Tomi: Turha yrittää. Me ollaan niin omittu se naama, että se yhdistetään välittömästi meän touhuihin.


Tuntuuko teistä ikinä siltä, että Absoluuttisen Nollapisteen kultakausi on jo takana päin? Tuntuuko teistä ikinä siltä että hienot jutut on jo veivattu joskus nuorina? Haluaisiko kukaan teistä laittaa pillejä pussiin sen nojalla, että bändi ei kuitenkaan ikinä saavuttaisi sen ja sen aiemman levyn draivia?

Tomi: Ne draivit oli silloin. Olemme kaikessa parempia nyt.

Tommi: DEMO 3 tuntuu parhaalta vastaukselta kysymykseesi. Kasetilla yhdistyy lapsi-iän biisit ja keski-iän kyvyt. Monet uusimpien levyjemme hyvät jutut eivät olisi taittuneet kersana. Niitä ei olisi yksinkertaisesti keksinyt silloin.


Saako teitä kutsua Abloysuuttimen Pillunosteeksi? Ja onko Ylen ajankohtaisohjelma A-piste teidän masinoima homma? Älkääkä vastedes haukkuko opiskelijoita. Hehän teidän leipänne maksavat. Opintotukien nostaminen buustaisi välittömästi teitin levymyyntiä.

Tommi: On tässä bändissä montakin opiskellutta, ei sen puoleen. Tommi on ainoa syrjäytynyt. Opintotukien nosto buustaisi ensinnä elin- ja kuolintarvikkeiden hankintaa. Levy on ylellisyystarvike, eikä valitettavasti sitoudu ns. kossuindeksiin (sama hinta). Eikä vuotuinen leipämme koostu suureltakaan osalta lipputuloista, pulu.

Tomi: Hehän minun leipäänsä eivät maksa. Korkeintaan uudet symbaalit. Mutta kuka on haukkunut?


Olisiko mahdollista se, että Absoluuttinen Nollapiste esiintyisi tänä vuonna Ruisrockissa? Se olisi aika perhanan kova juttu, jos tämä olisi mahdollista.

Tomi: Se olis mahtava homma, mutta emme ylittäneet uutiskynnystä.

Tommi. Pitkällä ollaan jo kesässä. Tokko promoottorin sydän jätti lyönnin väliin kun ulostimme kasetin.


Mitä tykkäätte näistä sarjakuvista: http://fokit.wordpress.com/ Mun mielestä aivan huippuja!

Tommi: Aivan kivoja, kuten sanoisi kemiläinen kenkäkauppias kolmannessa polvessa.

Tomi: Sarjakuvista hyväksyn vain kaikenmaalaiset Marvelit.


Olen jostain syystä vuosikaudet tullut sivustollenne googlen kautta hakusanalla "nollapiste". Tänään kävi ensi kertaa niin että te olitte sivun ensimmäisenä. Olette nousseet uudelle asteelle. Mitä seuraavaksi, supersingle ja kultalevy kenties.

Seuraavaksi Lammas-aiheinen teemalevy.


"Persaus, kyllä mekin kuulimme siellä jotain. Alakerran viestejä, hyi helevetti." Tosissaanko väitätte että se meteli on vahingossa jäänyt levylle? Oletin että se on siihen pistetty ihan tarkoituksella, siinä on sellainen mukava tunnelman kohotus ennen sitä "annoin lampaalle.." -kohtaa. Tulee mieleen lasten leikit puistossa missä on joku aikuinen mies hieman kyseenalaisissa määrin kovin innoissaan mukana. Nyt jäi häiritsemään.

Kyllä täälläkin sitä ihmetellään.


Missä äänitätte seuraavan levynne?

Jossain päin Uudellamaalla


Kirjoittaako Tommi enää kirjoituskoneella?

Tommi kirjoittaa laulunsanat Sense E01 -sähkökirjoituskoneella, johon saa huonosti mustekasetteja, eikä yhdellä kirjoita kuin 30-40 liuskaa. Kalliiksi on käynyt ohjelmatoimiston käytävältä varastettu rassi.


Nyt pojat heittäkää keikkaa kesällä Helsingissä!

Pojat heittää volttia studiossa. Katellaan sitten ensi vuonna.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 15.6.2011
Sivuston ylläpitäjät