Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 25.9.2010

Aakelta on pitänyt jo pitkään kysyä - mutta aina se unohtuu, kiitos varhaisiän dementian - notta missäpä suoritit siviilipalveluksesi? Oliko hyvä kokemus?

Kirjastossa Vantaalla, Helsingissä ja Raumalla. Ei.


"Aurinko on appelsiini lasin alla, jota ei voi koskettaa" Kumpaa ei voi koskettaa, aurinkoa vai lasia?

Aurinko on yhtä kuin se appelsiini lasin alla jota ei voi koskettaa.


Kesällä jäi keikkahuumassa t-paita ostamatta, vaikka tarkoitus olikin..ja äxässä myydään vain iänvanhaa iiris-paitaa ja hihatonta renki-paitaa. Voiko asialle tehdä jotain, tuommoinen Musta Hiekka-paita olisi nimittäin hieno..

Ootapa nyt ko tarkotus on laittaa sitä uutta paitaa tarjolle nettiin. Ja sitten just saatiin valmiiksi uudelleenjulkaisut Olos- Ja Nimi muutettu-paidoista. Nekin tulee nettiin. Ja keikoille. Mutta ensin nettiin.


Onko Tomin tuplapedaalille ollut käyttöä? Tuleeko uudelle levylle tukutukua?

Ei viime aikoina. Mie kyllästyin heviin yhtä nopiasti kun ihastuin. Tukutukua on enää iltaisin kun lasken lampaita.


Millaista unta näitte viimeksi? Onko Tommia päin suihkutettu pippurisumutetta?

Tommi: Kyllä mie siinä yritin vastustella yhdyntää. Vai olenko valveilla?

Tomi: Viimeksi näin unta että tapailin alaikäistä mulattia mummoni kerrostaloasunnossa. Tommia päin on suihkutettu hiuslakkaa. Harmi että Akilla jäi sytkäri kotiin.


Nimi Muutetulla on jotain oudon pyhää. Kuin levyllä vaikuttaisi jokin ulkopuolinen hahmo tai voima, jota ei kuitenkaan ole. Niin upea ja kaunis levy, että on vaiettava. Kiitos.

Levyn aihetta kypsyteltiin hartaasti. Soitinnus ja soinnutus ovat epä-popmaista eli epämaallista. Lisäksi on tekijä X, emme kiistä.


Osaako Tommi McGoohanin bluesin ulkoa?

Alusta osaan kauaksi ja välistä pitkiä jaksoja. Imeytyihän se '93 kun oli päivittäiskuuntelussa. Tuskin tulee tarvetta sitä kokonaan osata.


Onko mahdollista saada pientä lyriikkanäytettä niistä Isojen Poikien sanoista, joilla lauleskelette omia kappaleitanne?

"Puut kaatuu - pulut kaatuu - kalut puutuu."
"Kuminen Votze laukaisee Lopen."


Saisiko teidän Down By the Laiturissa olleen keikan settilistan?

Tässä kasassa sen lapun piti olla... noh, missäs se nyt... istuhan kiireimmäksi, kyllä se kohta... ota jääkaapista fenkolilaatikkoa... tarviksie yöpaikkaa... hmm hmm... huomenta, nukuitko hyvin?


Minkä takia nämä vasta Spotifyssä olleet Nollapisteen levyt on poistettu? Tällä hetkellä sieltä ei tosiaan löydy kuin Musta Hiekka. Johtuuko tämä siitä, että Spotify ei teidän, Nollapisteen siis, kannalta lyö oikein leiville vai mistä on kyse?

Tomi: Levy-yhtiöstä kerrottiin että joku (?) oli laittanut ne sinne luvatta. Liekö ne nyt saatavilla Premium- tai SuperKultaTurbo-asiakkaille? Ja eihän se leiville lyö, pikemminkin vasten kasvoja, mutta jos ne sinne tulevat, saatan tarkistaa biisin oikean kulun sieltä. Elikkäs en vastusta. Jatkokysymykset kannattaa osoittaa suoraan Sami Rikalalle Johanna Kustannusiin. Mie en jaksa soitella sinne turhanpäiten.

No niin, rakkaat lukijat, kiitos taas kysymyksistä ja muistakaa että pieni tujaus alkoholia auttaa kylmenevinä iltoina. Ihan totta.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 27.9.2010
Sivuston ylläpitäjät