Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 23.6.2010

Hei ensiksi KIITOS palstan vanhanaikaistamisesta. Parasta ikinä. Sitten se kysymys, jonka suuntaan Akille: Piikkimatto. En saa kiksejä. Mitä teen väärin?

Kiits jee.

Maton tulee sijaita pehmeällä alustalla. Kokeile myös niskan alla.


Miksi Tomi esiintyy niin mielellään ilman paitaa? Viimeks se riisu housutkin aika teatraalisesti pallilla tanssien. Seurusteleeko hän?

Muut: Lajityypillistä rumpaleiden käytöstä. He eivät mielestään muuten erotu.

Tomi: Tommi kärsi alushousuvietistään 90-luvun sumuisemmalla puoliskolla. Vastaavasta tässä ei ole kyse. Syy on uudessa, fyysisemmässä lähestymistavassa rumpalointiin. Topless sisältyy lipun hintaan. Housujen riisuminen oli puhdas vahinko, paino sanalla epäpuhdas. En seurustele, sellainen on suruttomien hommaa. Tätä kirjoittaessa olen kiinteästi naimisissa.


Hankin juuri Ei ilmestyneen ensipainoksen itselleni. Hyvä levy, eikä biisien puolesta häviä lainkaan kahdelle seuraavalle. Omistamani levy on 236/300. Onko se Tommin vai Tomin käsialaa? Ja miksi kannen tekijäksi on mainittu "sonca"?

Sonca on lyhenne Tomin Soncarantonto-pseudonyymistä, eli Tomi sen sutasi.

Mikä on suhteenne Jello Biafraan?

Meille Biafra oli ja on kehitysapukohde.

Kiitos myös Sivuhistoriasta. Se on avannut moniin varsinkin Suljetun ja Nimi muutetun biiseihin uusia tasoja. Osuuko tulkintani yksiin kirjoittajan tarkoituksen kanssa, jos näen Elinkelvoton lenkki -tekstin kuvaavan parisuhdetta, joka saa ulkopuolisen maailman tuntumaan merkityksettömältä ja jonka päätyttyä puhuja on menettänyt kosketuksen maailmaan?

Teksti antaa tuolle tulkinnalle kyllä eväät.


Näinpäs taas unta, jossa jammailitte lavalla osin lennosta keksimäni musiikin tahtiin. Tämän jälkeen tuli Ismo Alangon vuoro esittää musiikkiani.

Onnekseni musiikillinen lahjattomuuteni ansiosta unohdan uneni heti herätessäni. Sen kerran kun kun muistan, yksinäinen myötähäpeäni on voimakas, ilman että edes jakaisin nämä oivallukseni muiden kanssa.

Kysymys kuuluu: saako bändinne jäsenistä kukaan ideoita unissaan? Unihan olisi lahjakkaalle ja taiteelliselle ihmiselle luovuuden loputon aarreaitta.

Akille satumaiset sointukuviot ilmestyvät useasti unessa. Tommi piti syksystä -93 kevääseen -94 Unien Reissuvihkoa, josta sen ajan tekstit osittain koottiin.


Onko mahdollista että olen, olematta sekä simpukka tai myöskään. Ollen etenkin toimelias, ainoastaan laiskotellen toki. Kuinka voita voi voi veistellä voi veitsellä? Mahdollisesti olen myös pyöreä hieman kulmikas joutokäynnillä pujotellen kumipalmujen välissä. Olenko mies vai nainen?

Sä olet vielä nuori poika, poika.


Mitä luulette, vihasiko antihistamiinin keksijä hevosia?

Mitä luulet, miksi hoitoalan ammattilaiset pimittävät tietoa, että parasetamolin ja ibuprofeiinin yhtäaikainen käyttö on tehokkaampaa kuin vain toista käytettäessä?


Tommi, mikä on sinulle rakkain keikkapaikka suomessa tai missä on aina hyvä viilis soittaa?

Päälavalla on aina paras vetää.

Loppuun: voisin ostaa boxerisi, enkä edes pesisi niitä!

Ok, vedän ne pois huuto.net:stä.


Hei, tehän taisitte kertoilla ennen edellislevyn ilmestymistä että toista, vielä ilmestymätöntä albumia tehtiin samanaikaisesti Mustan hiekan kanssa? Ja ilmestyä piti 2010.. Mites on?

Niin teimmekin. Julkaisu siirtyy ensi vuoden syksyyn.


Jukra kun tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen kun tällaiselle lomakkeelle naputtelee, oijoi.

Miksi Tomin oli ehdottomasti saatava levy syksylle 2007?

Koska halusin pyörät pyörimään. Kevään EP ja Viron reissu nostivat henkeä. Eikä ketään studioon väkisin raahattu, vaikka sellainen kuva saattoi ulospäin muodostua.

Onko Tommi saanut kylliksi hölmömpää julkisuutta Hynys-kirjan tiimoilta ja onko sellaisen saaminen kivaa?

En. Promootio katkesi lyhyeen, kun läski läks' Espanjaan putkiremonttia karkuun heti Maria-shown jälkeisenä maanantaina. Mutta 5.8. puhumme kahdessa kirjakaupassa Tampereen Väkivallan Yössä. On.

Kiva kun on noita keikkoja kesällä. Mutta mitä aiotte puuhailla syksyllä?

Uusia biisejä. Aijaijai, mitä onkaan taas tulossa, esim. Ketunleipä...mmmm.

ps. Käyneet hedelmät kesäillassa olis kiva.

Itse kyllä vedämme hapanta kesäillassa. Tuli tuossa Teostotkin muuten. Voiko lämmin kesäyö -biisistä rapsahti vain sen verran, että voi ostaa biisin kirjoittamiseen kuluneen viinitonkan tilalle uuden (28 €).


Niin ja B-puolia on tosiaan ikävä aina välillä. Mikä johti päätökseenne olla julkaisematta myyntisinkuloita?

Levy-yhtiö ilmoitti, että single tai video. Valitsimme videon.


Terve,

olisipa ihan hirviän kivaa, jos saisi Helsingissä On the Rocksissa 5.6.2010 kuulla Ipswichin! Muita suosikkeja keikoilla aina kuuleekin, mutta tämä ihan ehoton lempparini vielä on kokematta. Vieläköhän ehitte reenata?

Näin kävi ja ainostaan sinun tähtesi, pupu. Aika hyvin meni.


Moi Absoluuttinen Nollapiste!

Kiitos mahtavasta musiikista - te olette loistavia!

Kysyisin, onko suunnitelmia tehdä uusintapainos Tommin Liimatan Pan Alleystä? Tässä vaiheessa uraa levy myisi (vähintään) yhtä paljon kuin silloin uutena. Lättyähän ei kai enää saa mistään?

Anyway, mahtavia fiiliksiä, huomenna suihkuun.

Eli yli 273 kpl? Tommi on esittänyt bonuksilla varustetun version julkaisua. Hän ei ole saanut vastausta.


Auh, sydänmeni vuotaa verta! Olen sitä mieltä, että jos vain kasvaa ON miehellä paras pitkä tukka. Orkesterissanne on ollut hyvä 3/2 -suhde asiaan... Kuka antoi luvan muuttaa asiaa?

:-(    ;-)

  1. On vittumaista haroa pitkää lettiä syrjään kun oksentaa.
  2. Sen jälkeen se pitää pestä.
  3. Leimautuminen hevariksi.
  4. Sähköisyys.
  5. "Hei tyttö, unohit vaihtorahan!"

Koskas me saadaan nähdä niitä kuva-arvoituksia, joista oli taannoin kilpailu???

Vastaus:

[kuva]

[Lisäksi ylläpitäjä vastaa: Voisimme pistää niitä esille kesän mittaan, ihan vain ajankuluksi ilman uutta skabailua tai palkintoja - ja ilman oikeita vastauksia.]

[Lisäys 1.5.2012: Niitä kuva-arvoituksia lähetetään keskustelualueelle viikottain 27.4.2012 alkaen.]

Moro! Täytyi lähteä aivan kyselemisen ilosta kyselemään tietoja tuosta keikoillanne mukana kulkevasta juomaständistä: Missä / kenen toimesta case on koottu? Millaisella ripustuksella se on ständissä kiinni? Onko kyseinen höskä ihan bändinne oma innovaatio? Sekä tietenkin: mitä keissi sisältää ja miksi tuota sitten pitäisi kutsua?

Eipä muuta, kiitos On The Rocksin keikasta ja seuralaisen toivebiisin soittamisesta, jos toiveella nyt oli vaikutusta biisivalintaan!

Se on Musta hiekka -sessioissa Tomin ja Tommin suunnittelema Kuosikeisi eli Minibistro, joka sisältää valkoisen ja punaisen 3 litran viinitonkan + kriisipullon. Sen on rakentanut tamperelainen flightcasevalmistaja JL Caseshop. Laatikon pohjassa on reikä peltitelineen putkelle. Kuu-studion tupakkahuoneessa on hieno Tommin rakennepiirros aiheesta. Ja se on patentoitu.


Kävitkö Tommi kuuntelemassa Randya Kulttuuritalolla? Tykkäsitkö?

Kävin. Olen odottanut äijää Suomeen vuodesta -96, jolloin oli määrä esiintyä. Keikalla tapahtui haparointia ja hoppuilua, mutta olihan se saatanan kova. Ainoastaan Kasevan keikalla olen kuullut yhtä paljon mahtavia biisejä.


Tervehdys! Ihan ensiksi kiitos kaikesta mahtavasta musiikista, jota olette kollektiivisesti vuodattaneet vuosien varrella, niin Nollapisteessa kuin Simpansseissakin(!). Ihan vain sivuhuomiona; hämyin levynne on kyllä Olos, siis todella hyvällä tavalla, en osaa selittää syytä, lienee jokin sanoitusten ja soiton yhtymä, joka synnyttää (minusta) levylle tämän tunnelman. Mitä arvelette? Ja se varsinainen kysymys: miksi Tomi vihaa Rarmosta?

Oloksella on kyllä meidänkin mielestä vahva luonne. Se tuli tiiviin työskentelyn ja esituotannon tuloksena toukokuun ja joulukuun -99 välillä.

Tomi: En mie Rarmosta vihaa. Se vaan on aika köpö biisi.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 1.5.2012
Sivuston ylläpitäjät