Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Julkaistu alun perin keskustelualueen kysymyspalstalla.

Vastaukset 25.9.2008

Vittu, että jätkillä aina kestää...

Onko tuosta tulevasta DVD:stä minkäänlaista alustavaa julkaisuajankohtaa vielä tiedossa? Ja mitähän kaikkea se mahtaa sisältää?

Nyt kovan kädenväännön jälkeen tuli ilmoitus, että ensi vuoden puolelle menee. Mutta sitten pian. Vuodet 1992 - 2008 ovat hyvin edustettuina. Dokumentteja, tuokiokuvia, videoita, keikkatallenteita, valokuvia ja pelkkää ääntä. Keston ja ennen julkaisemattoman materiaalin puolesta taitaa tulla Suomen ennätys.

Jos saa herroilta udella, mitä olette koulutukseltanne ja mitä teette leipätyöksenne?

Tomi on puutarhuri, Aki soittajien kouluthaja, Janne opiskelee, Aake on äänimaailman ammattilainen ja studiolordi Hertsikassa, Tommi on ylitarkastaja vailla opillista sivistystä.

Simmottista vaine, että onko Bildnungsrock-biisin (oliko se nyt noin) vitsi siinä, että kappaleessa rinnastetaan humalaisen käytös lapsen toimintaan? Kappaleessa kun kaikki jutskat, mitä päähenkilö puuhailee, kävisivät myös lasten askareiksi.

Osuit nappiin. Käyn vaihtamassa housut.

Vai niin...

Että "toivo pilkistää kun oikein tirkistää" voi joku kotona asuva kotiräppäri hyväksyä osaksi sanoitusta. En tienny, että Liimattaa huolettaa niin paljon suomihiphopin tila.

Nyt tiedät.

Terve!

Minkäköhän takia ohjelmanumeronne "Olen pahoillani" tuottaa minulle mielikuvia Peter Jacksonin alkupään tuotannosta, noista mädänneistä hedelmistä elokuvataiteen omenakorissa? Huomioitakoon tähän väliin, että koen mädät hedelmät esteettisesti viehättäviksi. Jostain syystä elokuva Meet the Feebles hahmottuu biisin kuullessani päässäni, vaikken ole edes päissäni. Yhtä kaikki, olette niin sanottua parhautta!

Kiitos. Tomi osti tuonnottain M.t.F:n VHS:nä. Onhan se hauska.

Voisiko tulevalle DVD:lle saada mukaan myös Kymmenen vuoden yksinäisyys -dokumentin?

Senhän se vaatii juu.

Onko millään tavalla mahdollista, että Nollapiste tulisi tämän vuoden Qstockiin esiintymään? Kovana (alaikäisenä) Nollapiste-fanina olisi mukava saada nähdä heidät livenä (keikat lähes aina k-18), myös kaverit toivovat samaa. Harkitkaa edes asiaa, teillä ei näytä olevan keikkaa silloin ja onhan YUP: kin siellä, se ei tosin korvaa Nollapistettä :)

No, emme olleet siellä. Pahoittelut ja tulevaisuudessa ajat parhaiten asiaasi osoittamalla toiveen suoraan keikan järjestäjälle.

Lisäystä: Ja tosiaan, jos on kesällä mitä tahansa muuta festarikeikkaa, tms. (keikkoja ilman k-18 rajoitusta) niin kertokaa niistäkin :) Ja vielä yksi kysymys: useiden levyjen sisävihkosissa kappaleiden sanoitusten alapuolella on niitä päivämääriä, mitä näillä tarkoitetaan? Sanoitusten teon kestoa?

Keikkojen ikärajattomuudesta ilmoitetaan aina kun mahdollista. Ja kyllä, päivämäärillä tarkoitetaan ajanjaksoa jona sanoitus oli tekeillä.

Kuinka iso painos Muovi antaa periksi -kasettia on tehty?

300 - 500. Emme tiedä tarkemmin.

Onko toivoa että soitatte vielä keikalla Heavenin tai I Shall Be Releasedin – kokonaan?

Ne tais mennä jo.

Huomasitteko, että Se ei voi olla minun saa Sipen biisin kuulostamaan ainakin vähän Nollapisteeltä? Kappaleiden suvantokohdat muistuttavat toisiaan.

Sipe on matkija-Apina ja joskus hänkin onnistuu kuten Todd Rundgren.

Miksi Warttiin Seinäjoella?

Kyllä me sut nähtiin. Wartti on hyvä mesta.

MONET OVAT YRITTÄNEET SELVITTÄÄ ELÄMÄN TARKOITUSTA... mutta sanokaapas poijaat, miksi tykkään musiikistanne niin pyytteettömästi?

Koska antaudumme ehdoitta.

Mukavan maanista discofunkia oli se Wartissa soitettu uutukainen. Pillu, pullo ja rock'n'roll -kuvastoa ei ilmeisesti ammennettukaan iiriksellä tyhjiin?

No sehän oli tietysti Costello Jonesin liverrys ja Matthau Mikojanin isin teksti. Sovitus on meidän syntisäkin täydennystä.

Käsitinkö oikein, että Tulenkantajien rytmiryhmältä olisi tulossa julki uutta tavaraa äänitteen muodossa? Tästä kuulisin eiku lukisin hyvin mielelläni lisää.

Kaikenlaista on puhuttu ja tallennettukin. Katotaan nyt.

Simpanssit esiintymislavoille!

Lippu salkoon kun niin käy, mutta taitaa jäädä haavetasolle. Liekö ovat enää edes Maassa.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 10.4.2012
Sivuston ylläpitäjät