Absoluuttinen Nollapiste > Levyt > Arkistokuvaa 1992-2008

Levy-yhtiö lähetti tiedotusvälineille oheisen ennakkotiedotteen.

Absoluuttisen Nollapiste
Arkistokuvaa 1992 - 2008

16 vuotta 5,5 tunnissa

Harvalla yhtyeellä on tarjota vastaavaa kattausta: videokuvaa ensimmäisen keikan ensimmäisestä biisistä lähtien. Rohkeasti leikatut kohtaukset ja tarkasti masteroidut äänet, muinaisia C-kasettinauhoituksia myöten, rakentavat korkokuvaa napapiirin musiikillisista neroista, jotka nousivat jo alaiässä Suomirockin parnassolle.

Yli 4 tuntia ennenjulkaisematonta materiaalia. Nähdään mm. 15 vuoden takaiset EP- ja LP-studiosessiot, saadaan selville miksi iskelmätähdet voisivat tehdä 8 levyä vuodessa, ja mihin kaavaan pop-musiikki perustuu. Dokumentit levytyksistä ja tien päältä päästävät katsojan hämmästyttävän lähelle yhtyettä.

Pakkaus sisältää myös Tomi Palsan valokuvia vuosilta 1995-2008, kaikki musiikkivideot ja Pauli Hokkasen dokumentin "Kymmenen vuoden yksinäisyys", joka kirvoitti Kotiteollisuus-basisti Hongiston suutelemaan ohjaajan kenkiä. Uusimmat kevään 2008 livevedot esittelevät jyrkästi iskevän yhtyeen myös siellä, missä rock varsinaisesti tapahtuu: sydän-Suomen klubeissa.

DVD:n on koostanut Tomi Krutsin ja Tommi Liimatta yhdessä Pauli Hokkasen kanssa. Tämän julkaisun myötä rock-DVD on vihdoinkin varteenotettava taiteen alusta myös Suomessa.


Päivitetty 23.2.2009
Sivuston ylläpitäjät