Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 8.7.2004

Kysymykset ovat kysymisjärjestyksen sijaan poikkeuksellisesti siinä järjestyksessä missä niihin on vastattu.

Oikoluetteko te nämä kysymykset ennen niiden julkaisua? Meinaan vaan, kun muiden orkestereiden kysymyspalstoilla ei muuta olekaan kuin kieli   oppi   ja kirjoitus   virheitä.

Ylläpitäjät vastaavat: Kysymysten kieliasua korjataan tarvittaessa, mutta nykyään sitä tarvitsee tehdä aika vähän. Useimmiten korjaukset koskevat juuri yhdyssanoja ja sanaliittoja.


Jos kerran Aake on sivari, ovatko sitten muut käyneet armeijaa? Jos eivät, onko semmoinen suunnitelmissa jossain vaiheessa?

Kaikki ovat velkansa maksaneet jollain tavoin.


Minä maksan teille kätteistä rahhaa, jos nään teijät joskus koveroimasa Zappaa.

Eräissä yksityisjuhlissa Peaches En Regalia taisi venyä käsittelyssämme 10 minuutin paremmalle puolelle.

Onnistuisko vaikka Lemme Take You to the Beach?

Emme tiedä biisiä. Tai ehkä Aki osaisi.

Ainiin ja miten katsotaan sallalaisittain? Voiko sallalaisen henkilön Oulun läänissä kasvanut lapsi oppia moisen taidon?

Tutustu Sallan tauti -syndroomaan osoitteessa http://www.saunalahti.fi/kup/syndroma/salla.htm tai http://www.lastenkuntoutus.net/mp/db/material/x/IMG/11026/image/Sallantauti.doc .

Tulukaapa kesällä Ouluun soittamaan.

Ei muutako tu Aawastockiin sieki. Ouluun tullaan vasta syksyllä.


Milloin Tommi ajaa valtaisat nännikarvansa?

Asteikolla 4 - 10, en aja niitä.


Kappaleessa Soita kotiin, Elvis lauletaan "kun panin muistiin kaikki hänen vitsit". Onko Tommi tai joku teistä todellakin kirjoittanut ylös Elviksen vitsit? Olisi mahtava nauttia tämän kulttuuriteon hedelmistä, esimerkiksi Nollapisteen saitilla otsikolla "Elviksen kaikki vitsit".

Elviksen lähipiiri ainakin nauroi kaikelle mitä Kuningas keksi tokaista. Kyllä niitä Elviksen sutkauksia löytyy, jos etsii. "It's hard to live up a Legend."


Tehosekoittimeen otettiin keväällä vakituinen kosketinsoittaja ja kuinkas sitten kävikään? Siinäs näitte, Kalle Ahola oli oikeassa!

Kalle tiesi. Nyt tämä yhtye hajoaa, hejdå.


Miten sähkökitaraa soitetaan? Opettaisitteko vähän... lähettäkää vaikka sähköpostissa joku pieni juttu!

Työnnä plugi jakkiin, aseta säätimet asentoon 10 ja katso miltä näytät peilissä.


Kuuntelin tossa Muovi antaa periksi -levyä (mikä on ihan helvetin hyvä levy), mut mä en tajua niistä sanoituksista mitään... Ihan siis mielenkiinnosta: mitä esimerkiksi "Savu meihin" -biisi kuvaa/tarkottaa/tms?

Kun orava syttyy tuleen, talokin on vaarassa eli lapsi menee pesuveden mukana ja vanhassa on parempi vara. Savu menee läsnäolijan sieraimista sisään kuin loiskala virtsaputkeen Amazoniin kuseskelijalle.


Elääkö Tommi parisuhteessa vai saako sitä käydä viettelemään jos sen näkee jossain?

Elää se suhteessa. Aina voi yrittää, mutta eihän siitä mittään tule.


Grrr. Menin sitten turhaan Korsoon, vaikka eihän se teidän vikanne tietenkään ole. Osoitan suurella syyttävällä sormella maamme julkisia meedioita kuten NYT-liitettä ja sen menokonetta. (Keikka muka Varjoankkarockissa, jossa satoi.)

Kehotamme niin sinua kuin muitakin keikoista kiinnostuneita luottamaan vain tällä sivustolla ilmoitettuihin keikka-aikoihin ja -paikkoihin.


Mikä huumori on parasta huumoria? Itse olen brittihuumorin ylin ystävä. En sitten tiedä, kuulutteko siihen joukkoon joka ei taikalaatikontarjonnasta välitä, mutta utelenpahan kuitenkin. Brittihuumori on kaunein kukka. Eikö?

Ei, kyllä se on Moluccella laevis tai Nicotiana alata 'Havana'. Parasta huumoria on suomalainen vitsikasettihuumori á la Heguli, Jope, Reinikainen, Jaakko Teppo ja Bruno "No onko se hyvvää makaroonilootaa? Ookko iha itte teheny?".


Haluaisin vain tietää, että onko oheisen sivun materiaali aivan laillista? http://punkfi.ath.cx/jankhner/Diu_Dau_Tapes/

On se. (Niin kuin sivun alalaidassa nykyään lukee.)


Mikä on paras nauhoitustaktiikka JVC-merkkisellä kasettisoitin-radio-setillä, kun alkaa nauhoittamaan yhden miehen reisisoitin-, casio- ja balaikka-sessioita?

Pidä huoli että reclevelit on tarpeeksi isolla.


Montako leukaa saatte? Itse sain kaksi.

0 - 14.


Onko Liimatta tutustunut Toni Morrisonin teokseen Minun kansani, minun rakkaani? Havaitsin tiettyjä yhtäläisyyksiä Suljetun sanoituksiin. Saatan olla vainoharhainen, näen ehkä samankaltaisuuksia siellä missä niitä ei ole.

Yhtäläisyydet ovat jälleen lukijan päässä. En ole lukenna.


Mistä tulee biisin nimi Valajas Helkures?

- Katso Helkures! poika sanoi lelukaupassa.
- Se on Herkules, äiti kuiskasi.

Valajas on tietysti yksi Kemijoen padoista. Ja millähän bändillä tuli tämän jälkeen Kemijoen isoimman padon mukaan nimetty albumi...


Miksi Genesis on mielestänne "paska bändi"?

Paskat biisit, kundit kusipäitä. Gabriel on saanut omillaan paljon parempaa jälkeä.


Onko Hastlerien seurauksena Hastia yritetty monastikin iskeä?

Janne ei enää Hastlerien johdosta avaudu meille henk. koht. asioista.

Kuinka yleensä suhtaudutte jos tytöt tulee iskemään teitä keikan jälkeen ja mitkä täytyvät olla nuo taianomaiset sanat?

Yleensä vain katsomme takahuoneessa sankan savun läpi läppärillä DVD:ltä John McLaughlinin ylimaallisen nopeita sormia ja Al Di Meolan kokaiinihöyryistä naamaa.


Suru-uutinen Kalevassa 15.5.2004: "Hirvikolarissa kuoli 1976 syntynyt rovaniemeläismies." Olikohan tuttu kaveri teille?

Hän oli meille velkaa satasen.


Miksi ette laittaneet Jannen kuvaa Seitsemännen levyn kanteen ja näille nettisivuille, jos hän on oleva läsnä teidän nykyisessä olemuksessa?

Janne ei Sinetin aikoihin ollut enempää kuin Session Great. Nettisivuille kuva päivitetään kunhan kiireiltä ehdimme. Hetkinen, haemme vain uuden miehekkäämmän Nollapisteen.


Mitä tarkoittaa se, että näin unta, jossa Tommi Liimatta oli serkkuni? Unessa olin 14- ja Tommi noin 20-vuotias (eli tapahtui ilmeisesti joskus hamassa menneisyydessä). Teimme mökillä ruokaa anjoviksista ja muista meren elävistä suurelle ihmisjoukolle. Tommi oli suorastaan huono kokki. Puhuimme ruotsia ja saksaa.

Tommi yhtäkkiä ilmaantuu kameran eteen täydessä kokinasussa sulavasti wokaten ja puhuu mandariinikiinaa suurelle kansanjoukolle. Käännä unesi pääkohdat vastavaloon ja uni lepää selkeänä edessäsi.


Oletteko huomanneet kuinka paljon Tomi muistuttaa Elton Johnia siinä Ahkerat Simpanssit -kuvassa joka löytyy sivuiltanne?

Stailasimme Tomista kyllä Bennie Taupinia.


Nyt kun eurovaalit lähestyvät, niin aiotteko soittaa kiertueilla Ehdokkaat-biisiä, vai alkaa itse ehdokkaaksi jotta ei biisiä tarvi soittaa?

Eurovaalit oli ja meni ja bändin jäsenten ehdokkaat menivät läpi.


Mitä herrat on mieltä Tuomari Nurmiosta? Onko vaikuttanut musiikkiinne millään tavalla?

Niin kauan kuin äitimme elävät, emme ota kantaa.


Vastausryppäässä 5.9.2003 lupailitte, että Seitsemännen sinetin studiopäiväkirja ilmaantuu sivuille syksyn mittaan. Ei ole näkynyt ja jo uutta syksyä kohta pukkaa. Ois niitä kiva lukee! Nuo kiertuesarjakuvat ovat vallan hupaisia.

Tekstien editointi on hieman vielä kesken.

Entäpä onko teistä kukaan vasenkätinen?

Ei ole valitettavasti tällä hetkellä.


Tommi, mitä olet mieltä Teemu Mäen taiteesta?

Arvostan hänen värienkäyttöään.

Kuunteletko koskaan rap-musiikkia?

En kuuntele, ja nykyään harvemmin mitään.


Mitä Hyönteisen kuolinnaamiossa lauletaan kohdassa "Siihen saakka kun raahaat kotiin / painajaistesi aiheet / on uskoa ja tulevaisuus on (pitionaalinen? vitionaalien?) sarja"? Mitä tämä tuntematon sana tarkoittaa?

"tulevaisuus konditionaalien sarja"


Ketkä teistä ovat Bill Cosby Show -faneja?

Kyllähän me Lisa Bonetiin kävimme kuumana kaikki.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 27.7.2004
Sivuston ylläpitäjät