Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 8.5.2004

Onko teidän mielestänne aika hauskaa, että pikkusiskoni luuli ja kuuli pitkään, että sanat "se on mi... mie leikin sillä" ovat "sohit mieleen kynsillä"?

Ei se ole yhtään hauskaa meidän mielestä, koska emme tunne siskoasi.

Entä muistatteko joitakin muita väärin kuultuja laulujenne sanoja, jotka saattaisivat olla jonkun mielestä riemastuttavia?

Juuri nyt emme muista mitään väännöksiä.


Millaisen keskustelunaloituksen tekisitte, jos näkisitte taas sen nätin tytön kaupungilla, joka on ollut jo kauan mielessänne?

Haet ilmeisesti apua omaan ongelmaasi. Niin, nykyään me kyllä juttelemme jo laveasti ja luonnikkaasti tyttärille, mutta pasaatituuli pyyhkii kasvot ja hahmot mielestä karauttaessamme seuraavaan paliskuntaan.


Aksel Sunnarborgin hymy? Mielenkiintoista. Kerropa Tommi jotain tästä tulevasta kirjasta.

Se on perinteinen noin 250-sivuinen romaani joka ilmestyy syyskuussa. 60 merkkiä rivillä ja 30 riviä sivulla.


Oletteko itse huomanneet, että Kotiinpaluu, jotenkin -biisin alku muistuttaa Don Huonojen Hyrrä -biisiä?

Emme, vaikka jollakin oli se levy joskus hyllyssä. Siihen vaikutti Aretha Franklinin "Rocksteady".

Soittakee sit Ilosaaren klubilla sellanen neljän tunnin setti ..dänks.

Ilosaaren klubilla on muitakin bändejä, joten lyhyeksi taitaa setti jäädä.


Olen hieman pettynyt Rovaniemi-inhoonne, jos saan antaa palautetta kysymyslootaanne. (Vaikka Antti Tuiskua itsekin inhoan.)

Meillä on omat painavat syymme ja Antti Tuiskun taannoinen stipendi oli se viimeinen ripsu. Sinun pettymyksesi ei siinä palijo paina.


Tehän olette olleet aika kauan pyhä esine temppelissä. Eikö nyt, kun suosionne kasvaa jatkuvasti, ole vaarana se, että muututte rihkamaksi? Kohta huomaatte olevanne Uutisvuodossa ja Kokkisodassa ja tulee uudet uhat maisemaan. Pelottaako?

Olemme aina ihailleet vesivaa'an lailla itsensä riisuvia Teneriffan tyttösytkäreitä. Kokkisodassa saisi ilmaiseksi mahansa täyteen. Eihän sellainen voi pelottaa.


Kenen maalaama on toi taulu, josta osa näkyy kuvassa http://www.karppanen.com/an/kuvat/2002/studio_nimi_ark2.jpg? On aika hienon näköinen vaikkei tosiaan näy kuin osa...

Maalaaja on Jari Koivisto. Se on julkaistu Seppo Pietikäisen ja Ippe Kätkän yhteisen levyn kannessa.


Oletteko sattuneet huomaamaan, että tumma, mahonkinen Nikolai Sinebrychoff -soundinne (varsinkin "Yli 1000 erilaista kasvia") kaikuu käsittämättömän huvittavasti jos sitä soittaa ikivanhasta Husqvarnan kuivauskaapista (päiväkotimalli) huoneen kulman takaa niin, että kaapin ovi on hieman auki?

Juuri näillä asetuksilla mekin olemme sen huvittavana kuulleet. Lopultakin sinä sen huomasit.

Vai oliko tätä jo kysytty?

Kyllä tämä kuuluu kansioon Harvimmiten Esitetyt Kysymykset.


Kuunteletteko panhuilumusiikki-kokoelmalevyjä ja entä kuvaatteko salaa niiden kansia?

Olemme saaneet tiedon, että panhuilun ihmelapsi Stefan vietti varusmiespalveluksensa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa. Odotamme yhä hänen tulkintaansa marssista "Muistoja pohjolasta". Kuvaamme julkisesti Arboretumin rodoja.


Heitän ilmaan sellaisen idean, että voisitte, vaikka ihan vittuillessa, soittaa jollakin keikalla kaikki ne kappaleet, joita ei aiemmin ole livenä kuultu.

Kellehän se vittuilu olisi osoitettu?


Onks toi teidän kiertäminen oikeesti kovaa ryyppäämistä?

Se on kovaa ajoo vaan.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 9.5.2004
Sivuston ylläpitäjät