Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 26.11.2004

Ikävä tilanne; kysymykseni on tyhmä, oli vastaus mikä tahansa. Eli voiko Toukokuun leikit -kappaleen tekstistä löytää kommentointia George W. Bushin ja kumppaneiden tekemisiin?

Aika kauas kyllä menit. Jokainen poikalapsi pelkää sotaa ja leikkii sotaa.


Minua on alkanut pelottaa naisten myönteinen latautuminen Tommi Liimattaan. Esimerkiksi viimeisimmällä Lutakon keikalla pelikentälle heitettiin ruusu, ja selkäni takana oranssitukkainen keski-ikäinen nainen hakkasi käsiään yhteen, vaikka kappale ei ollut vielä loppunut.

Miksi se sinua pelottaa?


Arrivederci! Pelhana menkää semmosiin paikkoihin soittamaan mihin me pienet kauniit alaikäiset tytöntyllerötkin pääsemme! Jumatsuika.. Käveltiin kuopion Henkan ohi ja rupes penteleesti ärsyttämään kun ei teitä päästy tillistelemään! Piti ihan melkein ryhtyä laittomiin tekoihin. Olisiko mitenkään mahdollista soittaa pari keikkaa semmoisissa paikoissa, joihin mekin pääsisimme sisälle?

Kyllä me olemme koossa vielä sittenkin kun tulette täyteen ikään ja pääsette keikoille. Olemme ehkä hieman rupsahtaneet, mutta soitto kulukee.


Unessa sain Tavalla nousta lavalle soittamaan bassoa Tie tomun suuntima -kappaleessa, kun ensin niin huusin haluavani tehdä. Lopulta kaikki harmistuivat, pokea myöten. "Älä ainakaan jää hihittelemään sinne jälkeenpäin!"

Unessa isä otti kotelosta kolme kananmunaa. Hän ei ehtinyt rikkoa niitä pannuun, kun niistä jo kuoriutui kolme pientä broileria, jotka alkoivat kasvaa silmissä. Isä höyhensi broilerit ja seivästi ne grilliin sisäelimiä poistamatta. Viereisessä vartaassa riippui yhä edellispäivän riivitty kana.


Onko yhä olemassa kysymys, johon vastaatte mielellään? Vai onko "yhä" liioittelua?

Kyllä sellainen kysymys on, joka aukaisee kaikkien hermoradat. Joskus oikein sähköistymme.


Mitä teidän päässä liikkuu? Sanoitusten perusteella...

Kyllä sinä tiedät, kultapieni.


Absoluuttista Nollapistettä kaivataan esiintymäään Joensuuhun! Tulukkee!

Ei siellä ole meille klubia, ja festareillakin tarjotaan jämälavoja ja lämmintä kalijaa. Muuten kyllä.


Voisi olla hyvinkin mahdollista, että tulevaisuudessa voisi putkahtaa sellasia teidän tyylin kopsaajia, niin kuin kävi Jukka Tilsalle, kun hän saavutti suosion. Näissä jutuissa on jotakin yhteistä.

On niitä demoja lyöty kouraan, "kaveri sano että kuulostetaan ihan teiltä".


Minulle on tullut Eräät tulevat juosten -kappaleesta voimakkaita mielleyhtymiä erääseen Orwellin vuosiluvulla nimettyyn teokseen. Aivan kuin kyseinen teos olisi käynyt Tommin mielessä sanoitusta tehdessään. Mielleyhtymäni ovat varmasti yhtä huonoja kuin kirjoitustaitoni, mutta onko tämän kyseisen sellaisen takia syytä olla nolona?

En oo lukenu. Vallankumous on ollut kaikkien huulilla jo ammoisista ajoista. Ei siihen lähdekirjallisuutta tarvita.


Miksi Simpukka-amppelilla on niin vittumaisia sointuja?

Ai että "Mie oon Rokka ja hää o SUS 4"?

Onko Cooper Black teidän suosikkifonttinne? Se on tullut takaisin, nimittäin.

Ähhä-ää-ää, eipäs ookaan, vaan ei muistu nyt sen nimi mieleen.


Millä äänilähteillä on synnytetty se Kiilakiven alussa oleva "komppi"? Itse veikkaan Colt-sytkäriä ja C-kasetin koteloa.

Oikeassa olet. Olipa ihan unohtunut tuo intro. Kolmantena oli kuulakärkikynä. Tomi, Tommi ja Teemu vetivät sen purkkiin.


Älkäähän nyt vain uskoko sitä penteleen tyyppiä, joka pyysi, ettette tulisi Rovaniemelle enää. Missäs minä sitten teitä käyn katsomassa? Ouluunkin on niin pirun pitkä matka. Tulkaa Rovaniemelle ja ajatelkaa esiintyvänne koko Lapille, jos rovaniemeläiset ottaa kaaliin. Eräästä Lapin Kansa -haastattelusta sain sen kuvan. En minä täällä perseessä tahallani asu!

Eiköhän me joskus vielä. Valkeakoskella tuli mies kesken keikan sanomaan, että teinä en tulis enää Koskiin, täällä on ihmisiä jotka ei tykkää teistä eikä teidän musiikista.


Oletteko tutustuneet yhtyeeseen Super Furry Animals? Jos ette niin kannattaa, jos olette niin mitä piditte?

On porukassa sovittu, ettei mielipidekysymyksiin vastata. Joskus lipsuu kun on väärä voitelu. Ei, emme ole.


Voidaanko minua syyttää syyttävistä mielleyhtymistä, kun ensimmäinen henkilö, joka minulle tulee mieleen Viikon perehtymisjaksosta, on Toni Wirtanen?

Puhutko nyt ennustajasta, hallitsijasta vai pienoismallin rakentajasta? Vai kenties Tomista, joka huohotti biisin läpi ja meinasi pyörtyä?

Onko Ei, en ole rouva Bell -kappaleen nimi otettu Ernest Hemingwayn novellista? Tuli mieleen, koska kappale liittyy näihin jo nuottivihossakin mainittuihin surmiin, ja Hemingwaylla on novelli, jossa kaksi palkkamurhaajaa etsii miestä, joka on erään vanhan naisen hoivissa. Päähenkilön kutsuessa tätä naista tietyllä nimellä, nainen vastaa: "Ei, en ole rouva se ja se, olen rouva Bell."

Silloin ei luettu Hemingwayta vaan Boboa, Anua ja Anttia ja Pellefanttia.

Niin, sellaista tällä kertaa.

Onko "hyvä lämmin hellä" nyt mieli ihmisen?


Kuoliko se setä, vai menikö se vaan Kiteelle kun se kyllästy kaikkiin? (Suljettu)

Ei setä mihinkään kuollu, siltä vaan putos pipo.


Onko Tommin mielestä harhakuvat kiehtovia?

Onko Ylen keikkataltioinneissa hyvät soundit jos niitä ei ole itse ruuvaamassa?


Ketä Sunkvistiä näitte perjantaina 22.9.1995? Ette suinkaan Gösta?

"Mika Sundqvist, Kuopio", sillä kertaa Köyliö. Näimme sinä syksynä kyllä Göstankin, levy-yhtiössä.


Onkohan uudelle levylle tulossa biisi nimeltä "Parranajo"?

Heh-vitun-heh.

Entäs jatkoa akustisille tunnelmabiiseille kuten "Kiilakivi", "Helikopterin varjo" jne?

Älä hosu, vai meinaakko kuolla ennenku levy tullee.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 10.12.2004
Sivuston ylläpitäjät