Absoluuttinen Nollapiste > Bändi > Kysy Nollapisteeltä

Vastaukset 24.3.2004

Tuli vaan mieleen, että mitä tuossa Käyneet hedelmät -piisissä sanotaan siellä lopussa, jotta "vain - - lupa on lyyhistyä, kun kotiisi tuodaan suruviestiä ja joskus eteesi yhdistelmiä joiden koostumusta olisi parempi olla tuntematta"?

Meille ei tulisi mieleenkään paljastaa juttua jonka vasiten jätimme painamatta levyn vihkoon. Kyllä sie sen vielä hoksaat.


"Yleensä kun bändiin otetaan kosketinsoittaja niin se bändi vetelee viimeisiään" (Kalle Ahola Soundissa joskus kymmenen vuotta sitten)

Oletamme että viittaat yhtyeemme tämänhetkiseen tilanteeseen. Kerromme kyllä sinullekin kun liekkimme niistetään sammuksiin ja onhan niin, että Aholan Kallen sanoihin ei kannata takertua. Kaveri joka kirjoitti "Safkaat jotain, ruokit kissan" ja lauloi yhtyeessä joka ei osannut lopettaa ajoissa, ei meidän mielestämme kelpaa neuvomaan ketään. Ja totuus on että kun ideat loppuvat, aletaan rokkaamaan.


Vielä musiikillisista vaikuttajista: Olin kuulevinani levyillänne Jethro Tull -vivahteita. Sattumaa vai ei, eli omistatteko em. orkesterin tuotantoa?

Tomilla on muutama levy. Muutkin ovat niitä keikkareissuilla kuulleet, mutta vivahteiksi ovat tainneet vaikutteet jäädä. Eräs biisi jonka tunnelmaa väsymättä jahtaamme on Harri Saksalan ja Elina Salon esittämä "Hyljätty nukke".


Tommi, minkä merkkinen on keikoilla käyttämäsi sähkökitara?

Danelectro U2.


Onko teillä postiosoitetta mihin voi lähettää fanipostia?

Onpa kyllä. J. Karppanen Oy / Absoluuttinen Nollapiste, PL 145, 33101 TAMPERE. Ja aloittelijoille tiedoksi: pikkuhousujen pitää sitten olla pesemättömiä. Kuulimme että Sipe oli saanut puhtaita.


Miksi kerrostaloasunto tuntuu ahtaalta?

Muutin juuri maalta kaupunkiin ja olo on aika pahasti hapuileva. Kerran unohdin oven auki (maalla kukaan ei tahdo toisen taloo) niin isännöitsijä oli jättänyt oveen lapun jossa kehotti että ovi pidetään lukossa.

On parasta oppia kaupungin sykkeeseen. Ovet säppiin ja mummoketju hahloon. Pimeässä perässä hiihtävä sälli tulee pahat mielessään. Eikä kaupan kassalla hymyä nää.


Onko normaalia? Olen 16-vuotias enkä ole juonut alkoholia kertaakaan. Minua on ei ole koskaan suudeltu. En ole polttanut tupakkaa.

Vaikka emme olekaan Beer & Money -palstalla, voimme vakuuttaa että se on epänormaalia. Bändin kaksi jäsentä eivät vielä 18-vuotiaanakaan olleet polttaneet, heitä ei ollut kukaan suudellut eivätkä he olleet juoneet alkoholia. Toinen heistä maksoi osuutensa hiivahessukasta mutta perääntyi tilanteesta. Joskin malja on myöhemmin läikkynyt yli useissa Suomen kunnissa, myöhäinen kokeneisuus varjostaa jäsenten koleikkoista taivalta edelleen. Koska he eivät päässeet ajoissa nussimaan, heillä on nyt raiskaamis- ja paloitteluhaaveita. Ja vaikka he eivät sekoittaneet päätään, se ei tarkoita etteivätkö he olisi olleet sekaisin.


Kysy lisää!

Kuka kysyy?

(Vastataankohan tähän?)


Päivitetty 4.4.2004
Sivuston ylläpitäjät